Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerades till att skriva texten som ett svar i mejlen till en viss herr Svedin.


Det blir aldrig mer som förr igen






Jag har funnit det anmärkningsvärt att bara för att ett barn växer upp och blir som myndig, det skall förlora sin självklara rätt till förvärvande av ett bokmärke för varje gång barnet går till syster för att 'lämna blod'.

Det är i sanning beklagansvärt. En skymf mot varje individ som förr med sådan glädje kom till sköterskan i förvissning om att åter kunna få ett skäl att komplettera sin samling av änglar 'hemma på kammarn'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-20 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP