Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla sitt kaos för karusell?

Mantran
med bakgrund
av vandringar.

Bland prång
och stigar.
Som fastnat
under skorna.

Tecken
högt i skyn.
Koder
under dagarna.

Konservöppnare.
Röster genom
tystnaden.
Ljuset
och kärleken.

Vardagsrum.
Grobarhet.
Vardagsrum.

Livet
i sin vård.
Förena...

Världen
i livet här.
Förena...





Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-20 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP