Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanfattade mitt liv på ett poetisk sätt!


-----> För Varje Löv Som Faller Ner

För varje löv som faller ner blir jag ledsen
Doften av vinter gör mig riktigt kräsen
Varför blir det aldrig som jag vill ha och få?
Den frågan kommer jag nog aldrig att förstå

Så fort jag promenerar i mörkret
Känner jag att allting blir mera konkret
Det de i min omgivning som har förstört mig
Men om jag ska vara ärligt så tackade jag aldrig nej

Jag har offrat bort så mycket tid
Att inte ens Gud vill ha mig här.. varför så naiv?
Jag blev lurad och bortkastad
Och du är arg på mig för att jag har fastnat?

Jag öppnade mig för naturen
och vinden
Det kändes att de pratade med mig
när det blåste på kinden

Jag lever ensam idag
med mina får
Jag tar med mig de överallt
oj.. jag menar mina djupa sår

En sak som aldrig slutade slå för mig
var mitt Hjärta
Tack för att du läser min historia
kände du mitt smärta?




Fri vers av ThugLife
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-21 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThugLife
ThugLife