Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Urinvånarna", Fragment från min uppväxt

Det var hans tur
Det var i fjärde klass
Han satt längst bak i klassrummet
Skulle redovisa om Australiens historia
Han gick fram till tavlan
Med nervös hand textade han
med stora bokstäver

URININVÅNARNA

Han blev med automatik
klassens clown fast han inte
ville det själv

© Christer Johansson 2013-10-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2013-10-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP