Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Jag satt där omgiven av vänner

Men kände mig ändå ensam

Jag var inte i rätt sällskap, någon fattades

Det var då jag kom på att du är luften i mina lungor

Att jag måste träffa dig snart innan jag kvävs..




Övriga genrer av Ghali
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-03-11 01:35



Bookmark and Share


  curra
Jaaa skynda dig!! Du får ju inte kvävas!!
Väldigt fint =)
2006-03-27

  yoyyo
som redan sakt. mycket vacker och kärleksfull text.
skynda dig att träffa henne :)
2006-03-23

  * Ammi *
Mm så vackert och kärleksfullt. Hoppas att ni träffades...
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ghali