Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är mer lika än olika, ty vi är människor av kött och blod


Yin och yang

I varandras närvaro
kände de samvaro
och gemensam tillhörighet

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-23 19:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint och sant!
2013-10-23

    ej medlem längre
så bra så! och alldeles på pricken!
2013-10-23

    ej medlem längre
Snyggt
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP