Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kudde

Jag har hittat min favorit kudde..

Den kudden jag allra helst somnar och vaknar på

Min favorit kudde är den kudden som ligger bredvid din..




Övriga genrer av Ghali
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-03-11 01:46



Bookmark and Share


    Ahhava
Äkta kärlek kallas det!
2006-04-04

  marjasara
Så sött:-)
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ghali