Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han ansåg att den enda meningen med hans liv var att leva för någon annan


Ge... men våga få

Hans liv
gick ut på att serva
alla och envar

Han glömde bort
att han sig själv tömde
var gång som han gav

Att ge
var för honom en gåva
det gav mening åt hans liv

Hans ord
var hans moraliska plikt
han präntat in kliv efter kliv

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-24 20:19



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig i denna dikt

2013-10-27

    Dan Myrbeck
Man är ju själv lika viktig
som medmänniskorna,
varken mer eller mindre.
2013-10-25

  Lärling
Så fint!
Tycker din rubrik är mycket tänkvärd
Ge... men våga få.
Ibland kan det vara lättare att ge, än att våga få, ta emot. Men vi behöver ju det också...
2013-10-24

    ej medlem längre
så fin så!
2013-10-24

    ej medlem längre
Bra skrivet.
2013-10-24

  Lars Hedlin
Så bra skrivet ! ;) Gillas mycket!
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP