Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar kommer senare, så till vida att du inte kommer med svaret först och jag kan bekräfta det.


Dagens gåta 20131024






Det görs teveserier som har en häftig och spännande såväl potiential, ramhistoria och första avsnitt. Ändå kroknar en intresserad tittare snabbt och kanske redan efter första avsnittet, eller rättare sagt, en tittare med högt ställda förväntningar. Så då är väl frågan, vad är det för fel på en sådan teveserie och vad kan man göra åt det?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-24 21:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Kommer ej på nån kul vinkling här, så svarar helt seriöst: "Felet" är alltsom oftast att lovande kultur får tittare som föga vill anstränga sig, som alltså inte är intresserade (att ta reda på vad det är de ser). Man kan göra åt detta att ta del av relevanta källor, försöka öppna sina ögon osv...
2013-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Dessvärre går det numera att se teve även i mobil, surfplatta och dator... Det är väl det som kallas magkänsla, att kunna servera navelskådandet precis överallt, dygnet runt.
2013-10-27

  axveronika
Släng TVn?
2013-10-27

  Nanna X
man kanske borde vända på steken och sända första avsnittet sist om det nu är så bra?
2013-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP