Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20-års planer

Visst är åldern bara en siffra ?

Jag är en man i mina bästa år

Har en dotter som blir 20 år på nyårsafton

Har en mor som är 61 år

Har en underbar fru som är 6 år yngre än jag

Kan det bli bättre ?

Ett litet underverk till kanske




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-25 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP