Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
badar i exklusivitet


månen och havet

bonus

du älskar mig

mitt hjärta, mina rytmer

är desamma

oavsett

din perception är inga styrmedel

men fina smilgropar

"The best life one can live is a life that is led by the Holy Spirit!" Creflo Dollar






Fri vers av Ess VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-25 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP