Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 45 "Göra saker tillsammans"

Vi läser samma bok
Men vi tolkar den olika

Vi åt samma mat
Men satt olika betyg på den

Vi sover i samma säng
Men drömmer olika drömmar

Vi har samma mål
Att älska varandra tills döden skiljer oss åt

© Christer Johansson 2013-10-26





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-26 11:29



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP