Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjællgang

tusen fugler sitter på din arm
har du då noen harm?
mossbelupna grener henger på svaj
hvad gjør du då i mai ?
steiner runde, flate
dem kan du ej førlate?
spårad stein du trett opklifver
du da ett støn uthæver
likt en liten bæver




Fri vers av ingvar tensmo
Läst 213 gånger
Publicerad 2013-10-26 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingvar tensmo