Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Nanna X samt sagorna i Tusen och en natt, till att författa denna text.


Det har ibland sagts om människan...



...hon är ambivalent och vänder kappan efter vinden.
Sådan är också jag.
Då jag dricker en kopp hett vill jag dricka drycken het.
Om jag å andra sidan serveras drycken kall, då vill jag också dricka den just kall.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-26 17:39



Bookmark and Share


  Nanna X
själv föredrar jag ljumma drycker men tack ändå.
2013-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP