Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturresa

Från ett hem utan böcker

Från ett hem utan musik


Finns det möjligheter

Att bryta sig loss

Från ett gammalt mönster

Till ett nytt individuellt mönster


Mot ett hem med böcker

Mot ett hem med musik

© Christer Johansson 2013-10-27




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-27 00:29



Bookmark and Share


  peter markurth
vilket hemskt hem många växer upp så, en klassfråga


2013-10-27

  queenia
absolut sant!

Från ett
kallt och svärtat hem,
kan man hitta till ett
varmt och färgrikt hem.


2013-10-27

    AA VIP
Mycket bra. Visst är det möjligt att bryta mönster.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP