Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 47 "Nästa diktsamling tillägnar jag ..."

...mina kritiker

Det är genom dem

jag går ur askan i elden

och skriver med eldskrift

så att glöden finns där för alltid


utan mina kritiker

skulle jag bara

glömmas bort


© Christer Johansson 2013-10-28





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-28 23:03



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Sant, det är givande att läsa dina texter!

2013-10-29

  H.C.B
du är duktig du. Tack för att du skriver och delar med dig
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP