Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senruy


Ändlöst

Darrdova röster
brummar i nattlig irrfärd
dröm utan utgång




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-29 13:01



Bookmark and Share


  thyra
Jag tycker också om darrdova och brummar. Lite skrämmande! Bra!
2013-11-03

    maija tuori

Så himla bra .
2013-11-03

  Maria Sundelin VIP
Vackra drömmars frid
Ger natten sin trygghet nu
Månen bevakar
2013-11-03

  Linda CH VIP
Ruggigt bra!
2013-11-03

  Gunwale VIP
Småruskigt och igenkännbart.
2013-10-30

  Anya VIP
Tycker om ordet darrdova. aldrig hört förut. En intressant infallsvinkel du fått till, gillar det suggestiva.
2013-10-29

    ej medlem längre
Suggestiv!
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP