Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadeskjutna fågeln

Jag känner mig som
Den skadeskjutne fågeln
I klorna på en räv eller katt
Hur de leker med sitt byte
Dröjer med att ge det dödande bettet
Men för mig är det ångesten och paniken
Som leker sin dödsdans med mig
Jag är deras skadeskjutna fågel
Som mist min förmåga att flyga
Jag som ej längre kan fly
Känner paniken växa
Äta upp mig bit för bit
Kan inte skaka den av mig
Kan inte fly




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-29 21:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra att du förklarar för mig och alla andra om ångest och panik. Starkt ordat/ kram
2013-10-31

  Ljusletaren
Bra att du förklarar för mig och alla andra om ångest och panik. Starkt ordat/ kram
2013-10-31

  Angel of love
Stark text och jag vill ge dig styrkan att skaka av dig ångesten.
Kram
2013-10-29

  agneta pichler
försök min vän..

hitta styrka som behövs..

stark text som ger förståelse
i din ångest..
2013-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP