Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till att skriva, av att ha läst en text skriven av Molnspanare.


För egen maskin






Att vara en individ
som inte
är seriekopplad med andra.

Du har ett eget jag
du är en egen individ.

Du går för egen maskin
mellan punkt A och punkt B.

Det är en såväl mäktig
som märklig upplevelse
att ha makten över sitt egna liv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-30 04:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP