Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå

Möjligheter som
bor i svarta rum
och tändstickor
som hålls
av darriga händer

Ändå någonstans
mellan spruckna läppar
och gårdagens
misstag

Strimmor
av tro




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-03-11 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan