Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På bättringsvägen.


Kurera sig


Grön mossa;
Tanken går till
skog och jord.

Jag slappnar av.

En mjuk, varm dyning i
kroppen, går utåt i
extremiteterna.

Fått en skön ny T-tröja
med posten från Christian.

Jag har varit sjuk i
nerverna med kroppsliga
symptom, höll på att
bli blind. Men,
nu, ser jag bra.

Imorgon, är det november.

Höstluften kysser mina lungor.
Sovrumsfönstret står öppet.

Himlens silver
mellan de nakna,
svarta trädgrenarna.

Skymning, - i Livet?





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 849 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-31 16:07



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert fångat
2013-11-05

  queenia
"Höstluften kysser mina lungor."

... älskar denna bild, dina ord.

tack
2013-11-05

  Linda CH VIP
Jättefin, berörande dikt!
2013-11-05

  aol
mycket berörande fin poesi som strömmade här ur skalde jaget,
2013-11-04

  H.C.B
BaraSkit ;) ps älskar just det mesta som du ställer fram för allmän beskådning och dyrkan.

Dina dikter talar och påvisar ett mycket faktiskt kunnande.

Påvisar även såväl bitterhet, sorg tillika glädje. Vilket är enormt svårt att jonglera fram. Men du lyckas.

LÄS RÄFS DIKTER, ett litet tips och påmaning. För det här, ja det är mellan varven otäkt bra! WOW
2013-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att kunna slappna av efter en jobbig period...fin text...
2013-11-01

  Anita Westin
Den här spar jag. Mycket bra.
2013-11-01

  mysing
"Höstluften kysser mina lungor. Sovrumsfönstret står öppet."
vackra rader vännen, krya på sig riktigt nu. kramar om!
2013-10-31

  ULJO
Fin poesi
2013-10-31

    ej medlem längre
Fenomenalt vackert, i den trista och tunga verkligheten.
Så fina bilder du föder i din kamp, där du alltid ser på det positiva:

"Grön mossa;
Tanken går till
skog och jord.

Jag slappnar av."
Mycket skön inledning.
Jordnära och gott.

"Höstluften kysser mina lungor."

"Himlens silver
mellan de nakna,
svarta trädgrenarna."

Ja, ja. Allt mycket fint.
Hoppas du kryar på dig!



2013-10-31

    Dan Myrbeck
Poetiska reflektioner - bra!


Jag vill prya
i din lya,
hos vår sköna
Stockholmsböna!


2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf