Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vittnesmål 3: Fick sparken efter 23 år på grund av sambons klubbtillhörighet och “kulturella problem”!


Sparken pga kulturella problem





mcklubb
!

Jag blev ihop med min nuvarande sambo för ca 2 år sen. Hon jobbade då på barnpsyk i Örebro sedan 23år tebax!! Efter några veckor så möter vi på stan en kollega till henne. Jag hade väst på mig och detta var på fredagen.

På måndagen när hon kommer tillbaka till jobbet är det fullständig kyla. Hon fick inga som helst arbetsuppgifter. Ingen talade med henne. Gick hon in i fikarummet gick de ut. osv. Fullständig mobbing!

Till slut är det någon som säger att det hela beror på mig och min klubbtillhörighet samt att hon äri hop med en fånge… Hon blir till slut inkallad till högsta chefen där hon ombeds säga upp sig då hon helt plötsligt har “kulturella problem“. Hon fick 6 månaders lön som tack!!

SkallePer Vagos MC

Länkar till övriga “Vittnesmål”:
http://www.payback.name/?p=11946

http://www.payback.name/?p=11956


Tags: fick sparken på grund av sambos klubbtillhörighet, payback sverige, vagos mc, vittnesmål






Övriga genrer (Essä/Recension) av peter markurth
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-31 17:35



Bookmark and Share


  peter markurth
jag fattar inget så var det ej förut men nu, folk går omvägar om man går 2 st med mc kläder samt klubbväst de går undan med sänkt blick, varför, ej alla ungefär hälften gör detta, utan anledning, men kommer vi med bil och kostym, är alla trevliga....media har skapat myten om farliga mc mäniskor...den är osann.det har blivit diskriminering, ren förföljelse pga en mc och emn väst där klubbnamnet framgår...
2013-11-02

  Carl Mikael Fäldt
Ja!
Det är så det fungerar när lissmande nepotister och andra äckel styr-hur fan kan du vara så korkad att du åker hoj;)
2013-11-01

  Minkki VIP
befängt, otroligt - vad sade facket om den olagliga uppsägningen?
2013-10-31

    ej medlem längre
Helt tokigt, man ska väl inte bedömas efter vad en annan person är eller gör.
2013-10-31

  KYREUS of Sweden
Vass text
på sin bästa plats!
2013-10-31

  peter markurth
kvinnan fick altså sparken pga att hennes sambo tillhörde en mc klubb
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth