Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden Smeker Sömnigt Sinne

Små glädjeämnen
Smeker sömnigt sinne
En bild
Passerar
Förbi
Taket
Lägger sig
Sträcker sig
Jag är trött
Bruten
Så hårt
Att känna
Dina händer
Så förlorad
I mörkret
Ensam
Utan dig
håll min hand
Jag är rädd
Be för mig
Vagga mig
I din trygghet
Min längtan
Växer
Sliter mig
Isär
Månen vilar
På din panna
Smeker
Min hand
När jag sträcker
Efter dig
Ansikten
I träd
Välkomnar
En spårvagnskrigare
Vinkar
Jag kramar
Trädet
En främling
En vän
Saknaden
Smeker
Förbereder
Din kärlek



© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-01 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller