Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädet

trädet är fullt av papper
vinden är full av luft

andas vi ut med kärlek
kan trädet växa upp




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-01 11:28



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Liten fin reflektion
med gigantiskt
stort innehåll.
Gillas!
2013-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson