Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag putsar på det mesta

Svaret
på alla frågor
svävar bort
med fjärilsvingar
och barnet gråter
när illussionen spricker

Jag ger den sista
bananflugan
en sipp av rödvin
fönsterna borde verkligen
putsas
jag ser inte bra ut

Skål broder
än så orkar vi lyfta
våra glas
och sätta den ena foten framför den andra

Livet är en
film utan givet slut
i mörkret dog en
statist

Tänk dig en dikt
sluta tänka




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-02 13:54



Bookmark and Share


  queenia
Bild på bild fogas samman,
av liv och värme,
förståelse för denna,
tack för en läsning
utöver det vanliga.
2013-11-07

  agneta pichler
Kommer Aldrig hända :)

dikter har eget liv
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan