Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CHECKPOINT ADOLF

 



ingen ser och ingen hör

 

ändå tycker man jag stör

 

ingen hör och ingen ser

 

ändå vill man tysta ner

 

det är som en paradox

 

från er unkna lilla box

 

fiskögonens tomma blick

 

nickedockans stela nick

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/11 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-02 22:14



Bookmark and Share


  Mirrie
Grymt skrivet! Det är precis mina tankar fast med dina ord. Kunde inte ha skrivit det bättre själv!
2013-11-10

  KattenKin VIP
Intressant text.
Men jag fattar inte titeln,
men det är kanske inte
det viktigaste...

2013-11-02

  queenia
vemod från fiskens unkna blick?
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP