Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting är möjligt



Min barkbåt förliste

i Riddarfjärden.


Flöt iland i viken,

där pojken som just

lärt sig simma,

hittade den.


Den pryder nu sin plats

mellan datorn och

talen i treans mattebok.


En legogubbe

styr båten

på de vida haven,


med säker hand




Fri vers av novembersol VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP