Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jodå, det går att läsa :-)


aträjh ttiM o/c

mur tgilmeh tte rah gaJ
rån nanna negni tid

tetekats röfnanni tgnåL
t e t i r g e t n i va

negoks etsapujd ned i ni tsgnäL
atsrenni atsrenni ttim i sserda ne åp

anrakröjb dnalb enni räd ttim hcO
gid tå ajokdrät ne tggyb gaj rah





Fri vers (Fri form) av tosing
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-04 16:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
lukru :)
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

tosing