Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritik


Klumpigt framförd
biter den sig fast i hjärtat
lite för länge

Drar mig neråt
fastän jag vet jag borde skaka loss den
Men hur glömmer man?



Med varma ord i starten
"bra jobbat"
sträcker ryggraden på sig
av sig själv, och öronen vidgas
hjärtat blir mjukt och vill veta

Vad kan jag göra bättre?



Bästa dörren in för kritik
K o n s t r u k t i v

grunden för utveckling









Fri vers (Fri form) av tosing
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-04 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tosing