Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyutexaminerad poet

Poeten hon får tänka, fråga, känna, vad hon vill,
även om orden inte alltid räcker henne till,
jag lovade mig själv förståndighet,
men jag tänker ändå bli en tanklös poet,
i alla fall i den vildaste fantasin,
för där finns inga vidriga svin,
som hindrar och säger stopp,
istället för att släppa fram mitt lilla, bländande hopp,
om att skriva något vackert, fint och rent,
under titeln:
Nyutexaminerad poet.




Fri vers (Fri form) av havrelina
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 20:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra
gillar skarpt
sparas!
2013-11-10

  louisegirl

Härlig ! Mycket bra!
2013-11-06

  queenia
haleluja!! Älskar poeter som vågar blunda och falla, vågar hoppa och flyga, vågar skriva vad hjärtat bjuder och inte lyssnar på alla som tycker!!

:D
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina