Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven år 2012.


5-4-5-5-dikt om att skriva en dikt

Självförtroendet
äger makten:
”Men den är för fel,
den där, i takten”

Självförtroendet
sänker dikten,
men ge inte upp,
ändra blott sikten

Självförtroendet
måste tystas,
men makten skiftar
när insikt nystas




Bunden vers av havrelina
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-17 19:05



Bookmark and Share


  Robin V
Snygga rim!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina