Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven år 2011.


Kommunikation

Det enda jag kan säga är,
ett stort leende till hela världen,
alla jag möter här
det är min kommunikation,
sociala dedikation,
och det räcker gott och väl
för en förändrad själ.




Fri vers (Fri form) av havrelina
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-17 18:53



Bookmark and Share


    nånja
Fin!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina