Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsbefruktning

draken är ett skåp

om du öppnar skåpet upptäcker du
ett fönster med krukor och blommor

bakom gardinerna sitter du och funderar
på hur du ska kunna flyga med draken
när skåpet redan är i luften

någon måste gå till kyrkan på fredag
och tala om de dödsdömda
som måste skjuta sig själva
eftersom de redan är döda




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson