Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens då

det tar aldrig slut
innan det börjar

och inte ens då tar det slut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-04 22:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Denna gillade jag. Som en cirkel är alltet, verkligheten och livet. bra!
2013-11-07

  Tarantaran
Då kan man undra över det
modifierade ordspråket:
Bättre sent än inte ens då.

bättre sluta än inte ens börja,
ingen början - inget slut...
massor med möjliga klokheter,

någonting som alltid fortgått
har aldrig börjat...
nej, jag måste hejda mig :)
kul text i sin rundgående
omöjlighet...att ta och ta..,
tar mer än det ger till slut :)..
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson