Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
poesi på svenska


Jag prövar

Jag prövar mina vingar.
Jag bor som jag förstår
Att jag behöver mindre
och färre varje år.

Jag känner mig och dikter.
Jag läser er och dem.
Man skulle väl ha plikter
Som är svårt att tycka om.




Bunden vers av Natalija Poletaj
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-05 10:39



Bookmark and Share


  Natalija Poletaj
Tack så mycket :)
2013-11-06

  tom boreland
väldigt mycket välkommen
tillbaka
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Natalija Poletaj
Natalija Poletaj