Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggerskan


Om jag skulle vara en bedrövlig tiggare
på något sätt

I en vägkant
med framåtsträckta händer
kupade kring lögnen

Den jag ger till dig
ändå min sanning
Stundtals rik
under trasiga kläder

längtandes en annan roll

Det du ger
kan jag inte ta

men jag tigger
och kan inte dra tillbaka
armarna mot kroppen





Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-07 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol