Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens rike

Vågskvalp i den svaga vinden
Luften sval och kylig
Höstens intågande känns tydligt
Trots den värmande solen

Höstens färgsprakande blad
Börjar dala mot marken
Lägger sig som ett lapptäcke
Vilket prasslar under fötterna

När jag går genom höstens rike




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-08 23:07



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vacker höstpoesi!
2013-11-12

  Ljusletaren
Underbart ordat/kram
2013-11-12

  Angel of love
Hösten är så vacker då färgerna sprakar.

2013-11-10

  den nakna poeten
hej Maria så vackert och beskrivande
jag känner din promenad ljudet luften värmen vågskvalpet och lapptäcket är pricken över i ett för det är så hösten är på marken exakt som du beskriver det med allt du har fått med preses allt på din promenad för jag gick där när du beskrev den bravo!
2013-11-09

  ULJO
Vackert inför höstens epilog
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP