Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen

Tycker mig läsa,
fem statusar på rad
om hur Anders,
vår "mittfältskung"
gör mål,
det är ju bra
bra att veta
att de vuxna männen
kanske kanske
vinner spelet
om att sparka in flest bollar
i någon slags
nätbeklädd metallställning,
om nu det gör någon till kung,
betvivlar jag starkt.




Fri vers av havrelina
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-08 23:31



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
:D
2014-01-03

  KYREUS of Sweden
jo, i bollens rike;


alla riken kan behövas

dvs
för dem som tycks
behöva dem
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

havrelina
havrelina