Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möte


Under tallen

Vi stod under tallen i skogen
mätte varann med en blick
dansen brann hetsigt i logen
fiolerna eldstrålar fick

Du log genom skölden jag skapat
hittade springor däri
hjärtat en gång liksom gapat
oskyddat ramlade i

Nu ville jag falla i strömmen
krusningar hjälpa mig fram
flyta i finaste drömmen
finna min älskade damm

Vi lenade själen i grönskan
La oss med allt som var rött
bådas vår storvulna önskan
kom där vi kärleken mött






Bunden vers av MobergsOrd
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 15:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert !!!
2013-11-19

  Stefan Höglund
Bra om sommarkärlek
2013-11-09
  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd