Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngd



en gång skulle någon vara smart.

och frågade vad som var tyngst.

ett kilo bomull eller ett kilo sten.

jag svarade inte.




Fri vers av MaTrix
Läst 99 gånger
Publicerad 2013-11-10 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaTrix