Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sand



det är jämt kallt här.

och så säger de att jorden
bara blir varmare och varmare.

att det är en klimatkris.

jaha.




Fri vers av MaTrix
Läst 118 gånger
Publicerad 2013-11-10 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaTrix