Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningen

Om du låter mig, kan jag få dyka ner i dig?
I djupet bakom.

Även om vi måste lämna stillheten
och trots att vi är rädda.

Så finner vi nåt nytt. Nåt större.
Jag speglar mig i dina skuggor.
Ler och säger att de är vackra. Såsom vi.

Du öppnar ögonen.
Sträcker dig lång och dyker sen försiktigt tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Agitt
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt