Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del har otur.


Run-Away Story


Coca-Cola-Run-Away,
var en liten fjortistjej.
Ville inga bud lyda.
Föräldrarna var pryda!

Ville inte komma hem
förräns efter klockan -5!
Deras bud var icke lätt.
De sa:- Kom, nu, hem halv 1!

Detta var en kränkning, svår.
Hon gnuggade sina lår-
hårt och tätt emot varann,
- tänkte på en hon & han.

Hopkilade könsorgan -
- i Fantasin, - likt Reklam!
Hon njöt fast hon ej ville.
Om hon, ändå, haft kille!

Senare, fann man hennes kropp.
Då, släckts hennes liv & hopp.
Men hon kom tillbaks en dag!
-Fråga mig, - för det var jag.





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 297 gånger
Publicerad 2013-11-11 22:12



Bookmark and Share


  ULJO
Bra med fyndiga rim
2013-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte det lättaste att vara vare sej tonåring eller förälder...bra beskrivet och fina rim...
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf