Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

"Du kan ju inte ha en så kort kjol på dig, fattar du väl?"
"Jaså, ja, du säger det. Men vad har du fått det ifrån? Johan sa att det inte var så."
"Okej, lilla gumman, vi säger väl så då."
"Klart du vet hur man bakar sånt!"
"Men ska inte du städa?"
"Du kan ju laga mat, så kan jag diska. Sen."
"Men lilla gumman, där kan du inte leka, du smutsar ner din fina klänning!"
"Se till att du håller dig borta från gränderna och parken, det börjar ju bli mörkt nu."
"Men vafan, så många?! Du tycker inte det är lite... slampigt?"
"Äh, du skulle ju inte gå klädd sådär om du inte ville ha uppmärksamhet."
"Är det inte dags att du hittar dig en karl snart?"
"Snygg bandtröja. Lyssnar du på dem, eller tyckte du bara om trycket?"
"Var inte så dryg, det var ju bara en komplimang, du har ju snygga bröst, du borde bli glad."
"Nej, nej, klart du inte måste raka eller så... men det är ju ganska äckligt annars."
"Var inte så sur, du kan väl le istället? Du är så söt då. Le."
"Finns fan inget osexigare än en tjej i mjukisbyxor som äter chips. Usch."

Är jag verkligen fri, eller är det bara ännu en sak ni säger till mig?




Övriga genrer av Nachtaktiv
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-12 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nachtaktiv
Nachtaktiv