Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig att allt löser sig.

Jag vet inte hur saker och ting kommer att bli i slutändan, men säg mig att allt löser sig.

Jag kan inte göra mer än det jag vet att jag kommer göra, men säg mig att allt löser sig.

Inom ramarna hänger ganska lite på mig, resten ligger på de stora andra, men säg mig att allt löser sig.

Min kontroll sträcker sig till sökandet, avgörandet är bortom min kontroll, men säg mig att allt löser sig.

Att bara presentera sig och allt man kan bidra med kanske inte är nog, men säg mig att allt löser sig.

Vanmakten kommer alltid ha ett grepp, löst eller fast, men säg mig att allt löser sig.

Du kanske inte ljuger, du kanske inte talar sanning med det, du kanske inte ens vet, men säg mig i alla fall att allt löser sig.




Övriga genrer av Nachtaktiv
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-18 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nachtaktiv
Nachtaktiv