Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont

det gör ont att älska dig

för rädslan att förlora dig

äter upp mig inifrån






Fri vers av dramatisk
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-12 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dramatisk