Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppet förliste

händerna som håller tömmarna
lägger ditt ankare på land

skeppet förliste
för att kedjorna blev för lätta
i vatten

kulisserna härbärgerar hästarna
som väntar på sin återkomst




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 157 gånger
Publicerad 2013-11-12 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson