Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DisSolve

Jag viskar med mina ögon
‘Smutsa ner mig’
Jag behöver känna mig så dödlig och förstörd
Som bara någon som du kan få mig att känna
Jag behöver upplösa mitt jag i dig
Jag vill vara oändlig och död i dig.




Fri vers av katastrofal katatoni
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katastrofal katatoni
katastrofal katatoni