Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vägg

jag undrar

om det är jag eller de som har byggt den

mina aningar är

att jag själv satte upp den

för väldigt länge sedan

när jag trodde den skulle tillföra något gott

och nu när den är uppe

så inser jag att den bara tillför ångest




Fri vers av katastrofal katatoni
Läst 184 gånger
Publicerad 2014-01-12 18:45



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
jo så är det nog med våra listiga konstruktioner för att klara
oss här i världen, de ger ångest inte skydd
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

katastrofal katatoni
katastrofal katatoni