Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkelscen


Du lurade mig
hela vägen hem

och tillbaka till brottsplatsen

där du drog din dans med lätta jeansben

mellan formfranska
och pastej




Fri vers av Virvelvinda
Läst 168 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-13 22:48



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Denna var speciell... snyggt!
2013-11-15

  Lars Hedlin
Gillas!
2013-11-14

    skamfilad
Det går liksom inte riktigt att greppa den här texten; och det tycker jag är enastående bra. Man vill liksom ha mer.
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda